Advies

Advies

We houden van persoonlijk contact en spreken graag duidelijke taal, zodat we echt toegevoegde waarde kunnen bieden voor uw onderneming. We richten ons niet alleen op de cijfers, maar ook op de menselijke kant en duurzaamheid van ondernemen.

Startende onderneming


De Pieters & Partners richt zich op ondernemers in het MKB. Dat begint bij de begeleiding van de start van de onderneming. Naast de inrichting en het voeren van uw administratie, kunnen wij u ook helpen bij:

  • opstellen van een ondernemingsplan;
  • voorbereiding van een financieringsaanvraag;
  • keuze van de rechtsvorm van de onderneming;
  • bepaling van de fiscale inrichting van de onderneming.

Uiteindelijk zijn wij zelf ook eens starter geweest en weten hoe zinvol het is om naast vrienden en familie ook een objectieve partij naast je te hebben staan.

Fiscaal advies


Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en hebben hun fiscale kennis op peil waarmee zij vragen kunnen beantwoorden als:

  • Hoe kan ik gebruikmaken van de innovatiebox?
  • Kan ik die steeds terugkerende belastingaangiften uitbesteden?
  • Wat kost het als ik morgen wegval en hoe moet mijn onderneming dan verder?
  • Hoe regel ik mijn oudedagvoorziening?
  • Voldoe ik wel aan alle nieuwe regelgeving?

Wij geven u de antwoorden, toegespitst op uw situatie.

Algemene bedrijfsvoering


Bij De Pieters & Partners zullen wij ook (soms misschien ongevraagd) onze 'ongezouten' mening en advies geven over de algemene bedrijfsvoering. Met gemiddeld 20 jaar werkervaring hebben wij al veel gezien en meegemaakt en ons motto is simpel:

‘Maak klanten sterker!’.

Training medewerkers


Wanneer uw onderneming groeit, de administratieve werkzaamheden complexer worden of er in uw bedrijf behoefte is aan meer financiële kennis, traint De Pieters & Partners uw administratief medewerkers. Zo blijven zij up-to-date van actuele ontwikkelingen en verplichtingen met betrekking tot het voeren van de administratie.

Inzet van ICT


De wereld verandert snel. Concurrentie zit niet alleen meer om de hoek, maar ook aan de andere kant van de wereld. De inzet van ICT kan het verschil bepalen. Bij De Pieters & Partners kijken we verder dan vandaag en kunnen we u adviseren hoe u klaar bent voor morgen!

Tussentijdse cijfers


Naast de jaarrekening kunnen we ook tussentijdse cijfers opstellen van uw financiële positie. Door uw financiële administratie te koppelen met een financieel dashboard heeft u zelfs een actueel overzicht op ieder gewenst moment van de week. In het verlengde hiervan, zijn wij u ook graag van dienst bij het opstellen van prognoses.

Uw administratie, onze zorg!


Neem vrijblijvend contact op